Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değilmisiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çift Etkili Pnömatik Aktüatör

Çift Etkili Pnömatik Aktüatör
Endüstriyel sistemlerdeki akış kontrolü, üretim süreçlerinin verimliliği ve güvenliği açısından kritik bir öneme sahiptir. Bu bağlamda, çift etkili pnömatik aktüatörler, otomatik kontrol sistemlerinin ayrılmaz bir parçası olarak öne çıkmaktadır. ORFA Endüstriyel Mamüller Sanayi ve Ticaret A.Ş., çift etkili pnömatik aktüatörlerin üretimi ve tedariki konusunda endüstri standartlarını karşılayan yüksek kaliteli çözümler sunmaktadır.
 
Çift Etkili Pnömatik Aktüatörlerin Özellikleri
Çift etkili pnömatik aktüatörler, hava basıncı kullanılarak hem açma hem de kapama işlemleri için iki yönlü hareket sağlar. Alüminyum ekstrüzyon gövde, alüminyum döküm pistonlar ve kadmiyum katlı çelik mil gibi yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu aktüatörler, sert plastikten üretilmiş yataklama elemanları sayesinde düşük sürtünme katsayısı ve aşınmayı minimuma indirerek uzun ömürlü kullanım sunar.
 
Kontrol Mekanizmaları
Çift etkili pnömatik aktüatörler, on-off kontrol ve oransal kontrol olmak üzere iki temel kontrol mekanizmasıyla çalışır. Bu aktüatörler, özellikle kelebek vana, küresel vana ve damperlerin kontrolünde 90° dönme özelliği ile kullanılır. Solenoid valfler, sınır şalterleri ve diğer aksesuarların kolay montajına olanak tanıyan uluslararası standartlara tam uygunluktur.
 
Tasarım ve Uygulama
Çift etkili pnömatik aktüatörler, hava veya aşındırıcı olmayan gazlarla çalışabilir ve geniş bir çalışma sıcaklığı aralığında etkilidir. Bu aktüatörler, açık veya kapalı alanlarda, su arıtma tesislerinden, HVAC sistemlerine, kimyasal işleme tesislerinden gıda işleme tesislerine kadar geniş bir uygulama alanında kullanılabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.